Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
 

Entreprenørskab for alle

- evner til at skabe, forandre og gøre en forskel

Entreprenørskab skal være for alle! Det er omdrejningspunktet for vores helt nye femårige strategi, som vi lancerer mandag den 2. marts. 
 
Vi ønsker at inspirere børn og unge og give dem evnen til at tænke og agere entreprenant og innovativt, så de kan lykkes i en global og omskiftelig verden. Det gør vi ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Målet er, at entreprenørskab skal være en naturlig del af undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark. 
 
Se hele strategien på vores hjemmeside fra den 2. marts om eftermiddagen.
 
Deltag i et gratis webseminar om cirkulær økonomi.

Deltag i en unik Berkeley Masterclass i Danmark

Nu tilbyder Fonden for Entreprenørskab en unik mulighed for at deltage i en todages Berkeley Entrepreneurship Masterclass i maj, arrangeret af Fonden i samarbejde med Innovation Centre Denmark i Boston og i Silicon Valley.
 
De todages Masterclasses med førende forskere og undervisere ved Berkeley University er målrettet undervisere ved de danske videregående uddannelsesinstitutioner. Datoerne er 11.-12. maj ved Københavns Universitet og 14.-15. maj ved Aarhus Universitet. 
 Læs mere og tilmeld dig her
 
Alle vindere på scenen til Danish Entrepreneurship Award

Få økonomisk støtte til mere entreprenørskab

Vil du have mere innovation og entreprenørskab i fagene, en større strategisk forankring af entreprenørskab eller måske være med til at udvikle nye uddannelser eller co-curriculære forløb?
 
Kort sagt, har du en god ide til at få mere entreprenørskab integreret, der hvor du underviser? Så er det nu, du og din skole eller institution kan søge økonomisk støtte til det.
 
Vi støtter projekter på grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser med entreprenørskab og innovation som omdrejningspunkt, og lige nu har vi åbent for ansøgninger. Der er ansøgningsfrist den 26. marts 2020.
Læs hvad du kan søge støtte til og søg her
 
Deltag i en eksklusiv online masterclass

Nedtællingen til de Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab er begyndt

I april og maj afholder vi de Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab for Start Up Programme, hvor vi glæder os til at fejre den gode entreprenørskabsundervisning, der foregår rundt om i Danmark. 
 
Alle studerende på korte og mellemlange videregående uddannelser kan deltage i de regionale mesterskaber og tilmeldingen er nu åben. Der er deadline for registrering af teams til de tre Regionale Mesterskaber den 1. april.
Få al vigtig information i en guide til underviseren her
 

Ny pris: Mød Årets Innovative Læreplads

Selvom man er elev i lære, kan man sagtens byde ind med innovative ideer, der skaber værdi for arbejdspladsen og kollegaerne. Sammen med Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier og støttet af Nordea-fonden har vi for første gang uddelt prisen til Årets Innovative Læreplads. 
 
Prisen er et af flere nye tiltag, der skal vise, at erhvervsuddannelserne er en attraktiv vej – også hvis man vil arbejde med innovation og iværksætteri! 
 
Årets Innovative Læreplads gik til Jobcenter Erhverv i Randers Kommune, som har støttet og hjulpet en af deres elever til at udvikle et datadrevet webkort over erhvervsstrukturen i kommunen til gavn for både medarbejdere, erhvervsliv og ledige.
  Læs hele historien her
 
Platinpartnere