Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
 
Alle vindere på scenen til Danish Entrepreneurship Award

Søg økonomisk støtte til entreprenørskab

Har du en god idé til nye tiltag med entreprenørskab i fokus på en skole eller uddannelse, kan du nu søge om økonomisk støtte til projektet hos Fonden for Entreprenørskab.
 
Hvert år uddeler Fonden projektmidler til at støtte udviklingen af ny undervisning, nye fag eller materialer, strategisk forankring af entreprenørskab og lignende. Vi støtter både projekter på grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i hele Danmark. Det er forskelligt, hvad du kan søge støtte til på de enkelte uddannelsesområder.
 
Der er ansøgningsfrist for alle torsdag den 26. marts 2020.
Læs mere og ansøg her
 

Seminarer - få ny viden og bliv klogere!

Ledelse i den entreprenante kultur

Hvordan kan man som leder og rollemodel skabe en entreprenant kultur, hvor nye tiltag i hverdagen, der bryder rammerne, kan opstå og trives? Tag med på seminar den 27. februar og bliv klogere på netop dette sammen med erhvervspsykolog Franz Søes-Cybulski.
 
Kurset er for alle uddannelsesledere & undervisere fra korte og mellemlange videregående uddannelser, og på kurset skal I udforske og udvikle redskaber, få inputs og skabe ny viden om, hvordan man øger effekten i den daglige ledelse i den entreprenante (arbejds-)kultur med medarbejdere og studerende.
Se fuldt program og kursusbeskrivelse

Iværksætteri på hovedforløb for EUD og EUX

Du kan stadig nå det. Er du underviser på en erhvervsuddannelse, og interesserer du dig for iværksætteri, så har vi et par ledige pladser på et spændende inspirations- og arbejdsseminar den 27.-28. februar.
 
På dagene får du et konkret bud på, hvordan undervisningen kan tilrettelægges - direkte henvendt til dig på erhvervsuddannelserne.
Læs mere og ansøg her
 
Deltag i et gratis webseminar om cirkulær økonomi.

Nyt undervisningsmateriale til Next Level og 7.-10. klasse

Temaet er det gode hjertesunde liv i vores nye og gratis undervisningsmateriale, som er udviklet til entreprenørskabsprogrammet Next Level i samarbejde med P.S. I Love You fra Hjerteforeningen.
 
Med materialet får eleverne viden og redskaber til et godt og hjertesundt liv, og så inspirerer det til innovativ og entreprenant undervisning. 
Find materialet her
 
Deltag i en eksklusiv online masterclass

Søg Mikrolegat til startups

Kender du studerende, der drømmer om at realisere deres iværksætteridé? Så mind dem om, at de kan søge et Mikrolegat hos Fonden for Entreprenørskab.
 
Der kan søges et almindeligt Mikrolegat eller et Verdensmålsmikrolegat, begge op til 50.000 kr. 
Der er ansøgningsfrist den 19. februar 2020!  
Læs mere og søg her
 
Årets iværksætterindblik 2019 er netop udgivet.

Oplev innovative ideer til National Entreprenørskabsmesse 2020

National Entreprenørskabsmesse løber af stablen torsdag den 6. februar, og det er igen i år i Rosengårdscenteret i Odense. Konkurrencen er for ca. 140 elevhold, der kommer fra ungdomsuddannelserne og har kvalificeret sig via regionale konkurrencer. Vær med til en spændende dag, hvor eleverne får mulighed for at vise og præsentere deres idéer.
 
Kom endelig forbi og besøg eleverne rundt på deres stande. 
Læs mere
 
Årets iværksætterindblik 2019 er netop udgivet.

Skaber Mikrolegater effekt?

Siden 2011 har Fonden for Entreprenørskab uddelt 500 Mikrolegater, men har disse legater nogen effekt på de studerende? Svaret er ja!
 
Mikrolegat-initiativet er med til at skabe jobs, øger startups overlevelseschancer og giver iværksættere en bedre mulighed for at skaffe vækstkapital. I en ny mikrolegatanalyse kan du læse, hvordan mikrolegat er med til at gøre en forskel. 
Læs den seneste Mikrolegatanalyse her
 
Platinpartnere