Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
 
Alle vindere på scenen til Danish Entrepreneurship Award

Tak for sidst - Danish Entrepreneurship Award 2019

Entusiasmen, engagementet og de innovative ideer boblede om kap, da næsten 7000 innovative elever og studerende torsdag den 21. november var samlet til Danish Entrepreneurship Award i Fredericia.
 
De mange unge skulle overbevise de knivskarpe dommere fra erhvervslivet om, at deres idé var den bedste, og hele 13 priser blev uddelt til mest innovative ideer og iværksætterprojekter.  

Tak for dette års fest! Vi ses den 19. november 2020. 
Se billederne og genoplev stemningen på awarden
 
Vindere af Life Science Grant 2018.

Mød morgendagens biotech-iværksættere i København

Kom med til overrækkelsen af tre mikrolegater til tre hold studerende, som med deres innovative ideer forener life science og iværksætteri. Det sker i Mærsk Tårnet på Københavns Universitet den 4. december kl. 16.15-17.15. 
 
De tre startups pitcher deres løsning på hver sin udfordring inden for life science og inspirerer til, hvordan man kan arbejde med entreprenørskab i de naturvidenskabelige fag. Efter overrækkelsen vil der også være mulighed for at netværke med SUND Hub og de øvrige deltagere, og møde sidste års vindere fra VIOBAC og Neuriond. 
 
Bristol-Myers Squibb og Københavns Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet inviterer sammen med Fonden for Entreprenørskab til overrækkelsen.  
 
Tilmeld dig på denne mail:
 
Deltag i et gratis webseminar om cirkulær økonomi.

Gratis webinar for undervisere om cirkulær økonomi

Få inspiration til din undervisning på webinaret den 10. december kl. 15-16, hvor Fonden for Entreprenørskab tilbyder alle undervisere med interesse i innovation og entreprenørskab et gratis webinar om cirkulær økonomi.  
 
Oplægsholderen er iværksætter Vigga Svensson, der har stiftet Vigga, som er bæredygtigt børnetøj på cirkulær abonnementsordning. Vigga Svensson har nu stiftet Continued, der skal lære modevirksomheder at arbejde med cirkulær økonomi. 
 
Vigga introducerer cirkulær økonomi. Hun inddrager egne erfaringer og den vigtigste læring omkring den cirkulære forretningsmodel. 
 
Tilmeld dig her senest den 9. december
 

Tag en eksklusiv online masterclass

Deltag i en eksklusiv online masterclass
I samarbejde med Learning Design Agency og Kaos Piloterne tilbyder Start Up Programme en eksklusiv masterclass, der bliver afholdt på engelsk.
 
Simon Kavanagh fra Learning Design Agency udfordrer under overskriften: ’How to create a learning design that supports creativity and entrepreneurship competences.’ 
 
Du får nye input og ny viden hjemme i stuen, hvor du kan drikke din egen kaffe.
 
Masterclassen er en del af et attraktivt kursus, der består af to online masterclasses og en tre timers workshop.  Tilmeld dig online masterclass den 16. december 2019 kl. 19.00-20.30. Bemærk tilmeldingsfrist 14. december 
Se mere og tilmeld dig her
 
Årets iværksætterindblik 2019 er netop udgivet.

Få et unikt indblik i dansk iværksætteri

Iværksætterindblikket 2019 er nu offentliggjort, og her kan du gå på opdagelse i det danske iværksætterlandskab.

Den store videnssamling, som Fonden for Entreprenørskab hvert år udgiver, er det eneste sted, hvor du kan få et samlet indblik i dansk iværksætteri i både national og international sammenhæng.  
 
Bl.a. viser nogle af de nye tal i Iværksætterindblikket, at kun hver fjerde nystartede virksomhed, er stiftet af en kvinde. 
Find Iværksætterindblikket her
 

Puljemidler uddelt til videregående uddannelser - næste runde efter nytår

I starten af november uddelte Fonden for Entreprenørskab midler til videregående uddannelser over hele landet. Der blev uddelt 12 projektbevillinger til bl.a. AU, SDU, KU, AAU, DTU, UCN, VIA og Det Jyske Musikkonservatorium.
 
Efter nytår er der en ny puljerunde for alle uddannelser, hvor der kan ansøges om projektmidler til både grundskolen, ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser.
Se ansøgningskriterier og fokusområder for puljerne
 
Kronprins Frederik besøgte i november Skolen på Strandboulevarden.

Kronprinsen besøgte Projekt Edison-elever

Kronprins Frederik besøgte i begyndelsen af måneden Skolen på Strandboulevarden i København sammen med Fonden for Entreprenørskab. Kronprinsen besøgte en 6. klasse, hvor eleverne fortalte om deres arbejde med Projekt Edison, og hvordan de arbejder med entreprenørskab i skolen.

Det var en særdeles veloplagt kronprins, der hørte om elevernes koncept- og produktudvikling i teori og praksis.  
Se artikel og billeder på Kongehusets hjemmeside