Nyheder om entreprenørskab i undervisningen, forskning og konkurrencer Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Ungstartup: Nyt undervisningsmateriale om iværksætteri for skoleelever

”Ungstartup” tager eleverne i udskolingen med fra ideudvikling, prototyper og markedsføring til etablering og drift af egen virksomhed.
 
Ungstartup er opdelt i 5 hovedfaser, som hver især inddrager fagligt indhold fra fagene dansk, samfundsfag og matematik.
Find materialet her
 

Vil du udvikle din egen og dine studerendes kreativitet?

I samarbejde med Aalborg Universitet inviterer Fonden for Entreprenørskab til en workshop om kreativitet i undervisningen d. 19. april i København.
 
Kreativitetsforskere fra Aalborg Universitet åbner op for en verden af kreativitet, hvor du blandt andet får inspiration til udvikling af dine studerendes kreativitet, det gode gruppearbejde og opsætning af rammer for udvikling af kreativitet i uddannelsesinstitutioner.
Læs mere og tilmeld dig her
 

Mød Fonden på Danmarks Læringsfestival i Bella Center den 5. og 6. marts

Vi står på stand 52 i Bella Center, og her fortæller vi om vores nyeste undervisningsmaterialer og tilbud til entreprenørskabsundervisning i grundskolerne. Der er fri entre til udstillingen.
Læs mere
 

Deltag i logokonkurrence

Er du skarp på grafik? Går du på en ungdomsuddannelse? Og vil du deltage i en logokonkurrence, der handler om unge og iværksætteri? Så se mere her og send os dit superskarpe og spændende logoforslag!
Læs mere og deltag her
I samarbejde med:
 

Søg projektstøtte til entreprenørskab på skoler og uddannelser

Har du en god idé til et nyt fag, forløb eller et andet udviklingsprojekt på en skole eller uddannelse med fokus på entreprenørskab eller innovation? Så kan du søge støtte til det hos Fonden for Entreprenørskab.
 
Du kan søge projektstøtte til projekter på grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Der er ansøgningsfrist mandag den 9. april 2018.
Læs mere og ansøg her
 

Vil du i gang med entreprenørskab i undervisningen?

Den 15. marts afholdes et informationsmøde om entreprenørskab i undervisningen på Dansborgskolen i Hvidovre. 
 
Mødet er åbent for alle og varer fra 14.30 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig.
 

Har du skrevet Awardens datoer i kalenderen?

Selvom der er lang tid til Danish Entrepreneurship Award, vil vi gerne give dig mulighed for at tænke Awarden og dens konkurrencer ind i din planlægning. Derfor får du her de to vigtigste Award-datoer, så du allerede nu kan skrive dem i kalenderen.
 
Har du elever eller studerende, der skal være med i en af konkurrencerne, sætter du det første kryds tirsdag d. 23. oktober kl. 12.00. Her er der deadline for tilmelding, og i Idékonkurrencen er det også den dag, den skriftlige præsentation skal være indtastet. Det andet kryds er selve Award-dagen, som jo er torsdag d. 15. november.
Læs mere