Nyheder om entreprenørskab i undervisningen, forskning og konkurrencer Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Søg økonomisk støtte til entreprenørskab på skoler og uddannelser

Har du en god idé til en ny udprøvningsform, et nyt materiale eller et andet udviklingsprojekt på en skole eller uddannelse? Så kan du søge fondsmidler til netop dette på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Der er ansøgningsfrist mandag den 25. september 2017.
Læs mere
 

Hjælp, mit barn har fået entreprenørskab!

Har du lyst til at træne entreprenørskab med dine børn, så har Fonden for Entreprenørskab og Skole og Forældre lavet 14 øvelser, som kan hjælpe dig og dine børn godt på vej.
 
Opgaverne er ment som en hjælpende hånd til forældre, som gerne vil hjælpe deres børn med at arbejde med entreprenørskab. Opgaverne kan bruges derhjemme som supplement til entreprenørskabsforløb i skolen – eller måske bare på en kedelig regnvejrsdag i efterårsferien.
 
Hjælp – mit barn har fået entreprenørskab! er gratis og kan findes her: skabfremtid.ffe-ye.dk
 

NEIS konference den 5. september

NEIS er netværket for entreprenørskabsundervisere, og tirsdag den 5. september mødes vi i Odense under overskriften ”Progression og Praksis”. Alle lærere og undervisere er velkomne, og konferencen er gratis. 
Program og tilmelding
 

Projekt Edison har fokus på vand i år

Årets Projekt Edison-forløb er allerede i fuld gang, og temaet i år er vand på godt og ondt. Der er udviklet et helt nyt undervisningsmateriale til forløbet, hvor eleverne kan arbejde med et af tre emner: Vandet i byer, vandet omkring os eller vandet vi spiser.
 
Materialet hedder Idevejen – vand på godt og ondt og kan tilpasses undervisningen i både kortere og længere forløb. Det er udviklet af Fonden for Entreprenørskab, Mindthefuture og Pia Klee og hele Edison-forløbet støttet af GF Fonden.
 
Find materialet på hjemmesiden, eller hent vores app Orca Press og find materialet der.

Se filmen om Projekt Edison

 

50.000 kr. legat

Har du en god idé med potentiale, er du studerende eller ph.d. studerende på en videregående uddannelse i Danmark, og har du mod på at gøre din iværksætterdrøm til virkelighed? Så kan du og dit team søge et Mikrolegat hos Fonden for Entreprenørskab. 
 
Næste ansøgningsfrist er den 11. september 2017.
 
Like vores facebookside og hold dig opdateret om deadlines, arrangementer etc. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
Læs mere og ansøg her
 

Tilmeldingen til Danish Entrepreneurship Award 2017 er åben!

Skal du med til #Award2017, kan du allerede nu tilmelde dig. Har du elever eller studerende, der skal være med i konkurrencerne, er deadline tirsdag d. 24. oktober kl. 12.00. Alle er velkomne, bare du husker at tilmelde dig. Vi ses d. 16. november i Fredericia! 
Læs mere og tilmeld dig
 

Skal du med til Danmarks største startup-event TechBBQ?

Den 5. og 6. september bliver Øksnehallen spækket med innovative ildsjæle, kendte startup- og scaleup-ikoner, pengestærke kapitalfonde og business angels på udkig efter nye investeringer i startups. Fonden for Entreprenørskab har indgået et samarbejde med TechBBQ der giver dig mulighed for at købe en billet til arrangementet med 30% rabat. Billetter med 30% rabat kan købes ved at anvende en promo kode:
  1. Klik her for at bestille din billet
  2. Indsæt promo code: TECHBBQXFFE og tryk Apply
  3. Du har nu mulighed for at vælge alle typer af billetter med 30% rabat
Om TechBBQ
  • 2 dage, 3500 deltagere og 3 scener i Øksnehallen, København
  • Danske og internationale speakers fra Intel, Just Eat, Booking.com, Momondo, Balderton, Indiegogo, Clue m.fl. som deler ud af deres viden, erfaringer, visioner.
  • Toneangivende startups showcaser fremtidens innovative teknologier og løsninger inden for virtual reality, robotter, games, fintech, cleantech, edtech, smart solutions, foodtech, VR/AR & sound, life Science & healthtech, IOT and High Tech, AI og buildtech.
  • Workshops og netværksmøder i form af bl.a. ’Investor Corner’ med speed dating for Business Angels og pitch-runder for venture kapitalfonde.
Se programmet