Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
 

Kickstart Programmes nyhedsbrev

Velkommen tilbage - håber, du har nydt sommeren og er klar til et nyt skoleår. Vi har en masse spændende nyt til dig, og i dette nyhedsbrev kan du læse om:
  • Tilmelding til Kickstart Programme
  • Tips og tricks til skolefinaler - webinar
  • Konference om innovation og entreprenørskab i undervisningen
  • Selvevaluering efter endt forløb
  • Efteråret nationale finale bliver online
  • Indstilling til Årets Innovative Læreplads
God læselyst!
 

Tilmelding til Kickstart Programme

Hvis du ikke allerede har gjort det, er det nu, du skal tilmelde din skole eller uddannelse til Kickstart Programme. Fristen for tilmelding er d. 15. august.
Tilmeld din skole eller uddannelse her
 

Tips og tricks til skolefinaler - webinar

Skolefinalen – hvordan er det nu lige, man får den skruet bedst sammen? Er det første gang, du skal stå for den slags, er der hjælp at hente i dette webinar, hvor du får alle guldkornene serveret fra to erfarne finale-afviklere.
 
Det er d. 25. august kl. 15-16, og det er gratis at deltage.
Læs mere og tilmeld dig her
 

Skal du med til konference med overnatning, god mad og masser af inspiration og netværk?

Det årlige højdepunkt inden for innovation og entreprenørskab i undervisningen finder sted den 5.-6. oktober 2021 på NEIS-konferencen i Svendborg. Der er et spændende program og enkelte ledige pladser tilbage, hvis du vil med.
Læs mere og tilmeld dig her
 

Selvevaluering efter endt forløb

Vi ved godt, vi er lidt tidligt ude, men... Når dine elever har været igennem Kickstart Programme, skal de huske at udfylde selvevalueringen. Når alle dine elever har udfyldt evalueringen, kan du få et samlet overblik over resultaterne.
Link til selvevaluering
 

Efterårets nationale finale bliver online

Vi har haft mange scenarier og muligheder i spil, men for at sikre, at alle kan deltage på lige vilkår, må vi desværre fortælle, at efterårets nationale Kickstart-finale bliver afholdt online. Vi havde selvfølgelig håbet at kunne afholde en fysisk finale, men vi vil gøre alt for at give alle en god virtuel oplevelse.
 
Den nationale finale er torsdag d. 25. november.
Læs mere om den nationale finale
 

Indstilling til årets innovative læreplads

Vidste du, at dine elever kan indstille deres lærepladser til Årets Innovative Læreplads? Der er åbent for indstillinger, og sidste frist er d. 27. september.
 
I oktober bliver først de lokale vindere fundet, herefter de tre nationale finalister, og d. 2. november bliver den endelige vinder kåret sammen med Årets Læreplads. Kåringen vil blive livestreamet, så du kan følge med hjemme fra skrivebordet.
Læs mere om Årets Innovative Læreplads
 
Kickstart Programme er støttet af